-

 

Lataa ilmainen webinaaritallenne!

Miten nousta Googlen hakutuloksissa?

Eivätkö sivusi löydy Googlen hakutulosten kärkisijoilta? Virtaako väki Googlen kautta kilpailijasi sivuille? Tässä ilmaisessa puolen tunnin pikawebinaarissa käymme läpi Google-markkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin perusteita ja kerromme, miten voit parantaa yrityksesi hakukonenäkyvyyttä.

Webinaarissa opit mm. seuraavaa:

  • Mitkä asiat vaikuttavat sivustosi sijoitukseen Googlen hakutuloksissa
  • Mistä lähteä liikkeelle ja mihin keskittyä, kun haluat parantaa hakukonenäkyvyyttä
  • Miten muut yritykset ovat onnistuneet hakukonenäkyvyyden parantamisessa (case-esimerkkejä)

Webinaari sopii hyvin kasvuhaluisille yrityksille, jotka suunnittelevat hakukoneoptimoinnin aloittamista ja haluavat kuulla siitä enemmän. Täytä oheinen lomake ja pääset heti katsomaan webinaaritallenteen. 

Ilya Kereselidze

Webinaarin asiantuntija

Puhujana ja asiantuntijana tilaisuudessa toimii I-Medioiden digimarkkinoinnin asiantuntijamyyjä Ilya Kereselidze. Työssään hän auttaa pohjalaisyrityksiä nousemaan Googlen hakutulosten kärkisijoille ja ottamaan täyden hyödyn irti digimarkkinoinnin mahdollisuuksista.

Lataa webinaaritallenne

Tallenteen lataaminen on täysin maksutonta. Lomakkeen täytettyäsi siirryt sivulle, jossa voit katsoa tallenteen. Lisäksi toimitamme linkin sähköpostiisi. ‎‎‎‎ ‎
Painamalla Katso tallenne -painiketta hyväksyt, että I-Mediat tallentaa ja käsittelee antamasi tiedot, jotta toivomasi materiaali voidaan toimittaa sinulle.
Lomakkeen tiedot tallennetaan I-Mediat Oy:n ilmoitusasiakasrekisteriin. Käsittelemme henkilötietoja, kuten on kuvattu rekisteriselosteessamme.