Mainospaikkojen varaston loppuunmyynti

Myymme varaston tyhjäksi!

Melkoinen vuosi, tässä on ollut kaikenlaista muuttujaa... Hyviä mainospaikkojakin on jäänyt kaikessa hässäkässä käyttämättä niin, että ihan sääliksi käy.

Laitamme varastoon jääneet mainospaikat ja markkinointipalvelut nyt myyntiin sellaisilla tarjoushinnoilla, että ensi vuonna näihin ei enää tarvitse palata. Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin tavaraa varastossamme riittää, joten toimi pian!
Lisäetusivu lisänäkyvyydellä

Lisäetusivu lisänäkyvyydellä

Nappaa varastomme hyllyiltä käyttämätöntä laatutavaraa: Ilkka-Pohjalaisen lisäetusivun ostaja saa kylkiäiseksi joko lisää printtimainontaa tai näkyvyyttä verkossa.

Lue lisää
Ilkka-Pohjalainen + Ikkuna/Epari

Yksi mainos kahdessa lehdessä yhdellä hinnalla

Kun mainostat Ilkka-Pohjalaisessa, saat samankokoisen ilmoituksen Epariin tai Ikkunaan maksutta. Lisäksi voit napata hyllyltä vielä kampanjahintaista diginäkyvyyttä päälle.

Lue lisää
Bannereita alennetuin hinnoin

Bannereita vähintään -50%

Hanki kerralla syksyn verkkonäkyvyytesi! Tarjoamme Ilkka-Pohjalaisen verkkosivujen perus- ja paraatibannerien mainospaikat nyt vähintään puoleen hintaan.

Lue lisää
Digilehtimainontaa, jolla on väliä

Digilehtimainontaa, jolla on väliä

Välisivumainos on uniikki tapa saada erittäin tavoittavaa näkyvyyttä digilehdessä. Tutustu syksyn tarjouksiin ja kokeile välisivumainontaa Ilkka-Pohjalaisen digilehdessä.

Lue lisää
Osta 2, saat kolmannen puoleen hintaan

Sarja-alennus Ikkunassa tai Eparissa mainostaville

Ikkunassa tai Eparissa mainostamalla tavoitat kohdistetusti Vaasan tai Seinäjoen seudun kuluttajat. Kun ostat nyt kaksi mainosta kaupunkilehteen, saat kolmannen puoleen hintaan.

Lue lisää
Määrämittaisia markkinointipalveluja

Määrämittaisia markkinointipalveluja

Natiivimainontaa verkossa, advertoriaali printissä, sponsoroitu juttu, videoesittely tai yrityksen koko visuaalisen ilmeen kunnostus kaikkea tätä on nyt tarjolla tarjoushinnoin.

Lue lisää